Stichting ZoMa – Spread the Love

Stichting ZoMa - spread the Love

Vrijwillig en professioneel

Wil jij ons helpen ontspanning en heling te bieden aan mensen die dit heel goed kunnen gebruiken, maar die niet de mogelijkheid hebben om op eigen initiatief een therapeut of coach in te schakelen?

Word dan vrijwilliger bij Stichting Zoma!
Stichting Zoma richt zich op kwetsbare mensen die bijvoorbeeld in een hospice, ziekenhuis, opvangcentrum, zorg- of geriatrische instelling verblijven. Deze mensen zijn erg gebaat bij wat jij met Reiki kunt geven: ontspanning en heling.

Ook mensen die met kanker leven en hun naasten horen bij de doelgroep; zo zijn wij actief bij het Braamhuis en Helianthus.

Met de oprichting van Stichting ZoMa willen we het vrijwillige karakter koppelen aan serieuze overtuiging en commitment. Want dan kan ook het idee om licht en liefde te verspreiden een grotere kans krijgen; ‘Spread the love’ als vlinders over ons hele land.

Inschrijven

Wil jij je alvast aanmelden? Dat kan via secretariaat@stichtingzoma.nl

Zorg ook dat je de Facebook groep volgt van STICHTING ZOMA en meld je aan voor de Telegram groep. Als we een locatie beschikbaar hebben dan plaatsen we via deze kanalen een oproep.  TELEGRAM

Laten we samen onze missie uitdragen: Spread the love! want Reiki is echt voor iedereen.

Downloads
Klachtenregeling

Scroll naar boven