Stichting ZoMa – Spread the Love

Stichting ZoMa - spread the Love

Stichting ZoMa

Spread the Love

Onze projecten

Hier een overzichtje van wat we zoal doen

Vrijwilligers

Wil jij ons helpen ontspanning en heling te geven aan mensen die dit heel goed kunnen gebruiken, maar die niet de mogelijkheid hebben om op eigen initiatief een behandelaar in te schakelen? …

Projecten

Door korte Reiki-sessies te geven, delen onze vrijwilligers rust en ontspanning met mensen die dat goed kunnen gebruiken. Reiki zien we als universele, helende energie..

Sponsoring

Wil je onze missie ondersteunen met een financiële bijdrage? Laat het ons weten en neem contact op!

doneren

Doneren

Met jouw hulp kunnen we onze vrijwilligers trainen en op pad sturen naar onze locaties door het hele land om kwetsbare doelgroepen Reiki te geven.

Spread the love magazine - editie 1

Koop en doneer!

Met de aanschaf van ons magazine steun je onze Stichting. De volledige opbrengt komt ten goede aan Stichting ZoMa. Ga langs 1 van de locaties van ZoMa Opleidingen en koop jouw eigen editie. Lees alles over onze mooie Stichting, interviews met vrijwilligers en locaties. Maar ook alles over Reiki, Holistisch leven en kom te weten wat Quinty Trustfull en Jessie Jazz vinden van Reiki.

Heb je een vraag, interesse in een magazine of wil je verkooppunt worden en helpen om nog meer liefde te verspreiden? Mail ons op communicatie@stichtingzoma.nl

#spreadthelove doen we samen!

Stichting ZoMa Spread the love

Reiki-sessies voor kwetsbare doelgroepen.

Stichting ZoMa Spread The Love is een vrijwilligersorganisatie die ontspanning en heling biedt door Reiki-sessies te geven aan mensen die dit heel goed kunnen gebruiken, maar die niet de mogelijkheid hebben om op eigen initiatief een behandelaar in te schakelen.

Enkele van onze vrijwilligers  Welkom bij Hashira

  Healing praktijk

   met toegankelijke, holistische behandelingen zoals Reiki, verschillende coachingstrajecten en hulp bij hooggevoeligheid.

  kom weer tot rust

  Vind rust en verlichting door Reiki

  Zijn pijn en stress onderdelen van jouw leven? Reiki kan rust en verlichting brengen in slechts een aantal behandelingen. Laat de universele levensenergie voor je werken, en ontdek hoe deze eeuwenoude healing methode kan bijdragen aan jouw welzijn.

  Wij helpen je graag in bij
  reiki en Healing praktijk Hashira

  Ons aanbod

  Samen gaan we op zoek naar de behandeling die bij jou past.

  Uniek coachingstraject om jouw leven te transformeren

  Leef je eigen leven traject

  Een uniek coachingstraject van 3 maanden speciaal ontwikkeld om jouw leven te transformeren. Het traject is ontworpen om je te ondersteunen bij het navigeren door de uitdagingen van het dagelijkse leven en het ontdekken van de wegen naar persoonlijke groei, voldoening en succes.

  wie zijn wij bij
  reiki en Healing praktijk Hashira

  Ons team

  Wij staan graag voor je klaar en waarnodig combineren we onze kennis om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

  Therapeut, Reiki-Meester

  over Hashira

  Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar.

  Welkom bij Hashira, een healing praktijk gevestigd in het hart van Haaften. Sinds 2006 ben ik, John van Zuilen, intensief bezig met het bieden van Reiki, holistische behandelingen en meditatie, allemaal met een nuchtere blik op het leven. Mijn toewijding en jarenlange ervaring in het verbeteren van het welzijn van anderen vormen de solide basis van mijn praktijk.

  Naast mij staat Irma, mijn partnervriendin en mede-behandelaar bij Hashira. Als therapeut heeft zij zich gespecialiseerd in de kracht van kruiden. Zij gelooft sterk in de heilzame werking van natuurlijke remedies en maakt daarbij gebruik van theeën en tincturen. Irma’s expertise in kruidengeneeskunde vormt een prachtige aanvulling op de holistische behandelingen die we aanbieden. 

  Samen delen wij de passie en het doel om mensen te helpen op alle holistische niveaus. We bundelen onze kennis en vaardigheden samen. Zo kunnen we een veelzijdig aanbod van technieken aanbieden. Elke behandeling is op maat samengesteld, perfect aansluitend op jouw specifieke behoeften.

  vragen of opmerkingen

  Neem contact op

  Nieuwsgierig geworden naar een van de behandelingen? Ben je klaar om stress- en pijnvrij door het leven te gaan?

  Voor vragen kan je onderstaand formulier gebruiken.

  Maak gemakkelijk een afspraak

  Om het voor jou en ons makkelijk te houden kan je heel makkelijk en snel online reserveren, kies gemakkelijk je behandeling / onze service, kies de behandelaar en selecteer een datum en tijd.

  Even een app sturen kan en mag uiteraard ook altijd daar we wat minder goed telefonisch bereikbaar zijn tijdens onze behandelingen.

  Voor online reserveren

  Telefoon

  +31 6 309 033 31

  Scroll naar boven