Stichting ZoMa – Spread the Love

Stichting ZoMa - spread the Love

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

27 januari 2022

Goede voornemens? Meld je nu aan!

Een nieuw jaar is gestart! Misschien heb je wel goede voornemens… Overweeg eens om je goede voornemens te vervangen door intenties. 

Het belangrijkste verschil is dat het bij een intentie niet draait om het bereiken van een doel, maar om te leven vanuit je hart. En laat dat nou zo mooi voelbaar zijn bij Stichting ZoMa – Spread the love.

Dankbaar
Trisha Peereboom (regiocoördinator west): “Het feit dat kwetsbare mensen zich zó openstellen om rust en ontspanning, maar ook zoveel warmte willen ontvangen en jou daarin dan volledig vertrouwen en zich daaraan overgeven, maakt mij intens dankbaar en gelukkig”.

De dankbaarheid die we terugkrijgen van zowel onze vrijwilligers als van de organisaties en cliënten waarmee wij werken is het mooiste compliment om te krijgen. Spread the love is toch de allermooiste intentie die er is? En dat we dit samen mogen doen versterkt dat nog meer. 2022 – Here we come!

Meer informatie tijdens onze Open Dag via Zoom: 15 maart
Wil je meer informatie over wat we precies doen? Weten wat het inhoudt om vrijwilliger te zijn of gewoon even kennismaken met de “gezichten” achter Stichting ZoMa? We organiseren met veel liefde een (virtuele) Open Dag op dinsdag 15 maart om 19:30 uur. Voel je welkom, we ontmoeten je graag en beantwoorden met liefde al je vragen.

Nu al enthousiast geworden? Zet meteen  je intenties en meld je meteen aan als vrijwilliger: secretariaat@stichtingzoma.nl

 

21 december 2021

Wij staan stil bij wat we hebben bereikt dit jaar en vooral mèt wie!

Geïnspireerd door de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december hebben wij onze vrijwilligers deze maand even extra in het zonnetje gezet. Heel goed dat iedereen in Nederland op deze manier stil kan staan bij de belangrijke taak die vrijwilligers op zich nemen èn daar dankbaarheid voor uitspreekt. Daarom nogmaals vanuit de grond van ons hart: ‘bedankt!’.

Ongeveer 45% van de Nederlanders (18+) doet vrijwilligerswerk. Iets goeds doen voor een ander, jezelf belangeloos inzetten, je hart volledig openstellen… Dit geeft zoveel energie!

Vrijwillig Reiki geven raakt zowel bij de vrijwilligers als bij onze cliënten op alle holistische niveau’s. Dankbaar vanuit onze missie dat wij met z’n allen licht en liefde mogen verspreiden over diverse doelgroepen die dit goed kunnen gebruiken maar zich de helende werking van Reiki niet kunnen veroorloven.

Aanmelden als vrijwilliger
Ben jij geïnspireerd om ook meer energie te krijgen in 2022 en je hart open te stellen? We verwelkomen je graag als vrijwilliger, locatiemanager of regiocoördinator. Stuur je ons een e-mail? secretariaat@stichtingzoma.nl

Spread the love!

 

We stellen graag een aantal van onze liefdevolle vrijwilligers aan je voor, klik op de foto om de persoonlijke motivatie van deze mooie vrouwen te lezen:

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]

19 november 2021

Licht en liefde geven aan kwetsbare groepen, dat is onze missie!

Stichting ZoMa groeit hard. Steeds meer zorglocaties werken met ons samen en veel ZoMi’s voelen zich geïnspireerd om Reiki-sessies te mogen geven aan kwetsbare doelgroepen. Voel jij je ook geïnspireerd? Meld je dan vandaag nog bij ons aan!

Dit doen we
Stichting ZoMa, het bestuur, onze coördinatoren en Reiki-behandelaren werken allemaal vrijwillig. Regiocoördinatoren zijn verantwoordelijk voor werving en samenwerking met de diverse zorglocaties en sturen Reiki-behandelaren aan. De behandelaren geven Reiki-sessies en/of contactpersoon tussen zorglocaties en regiocoördinator. Overkoepelend zorgt ons stichtingbestuur voor planning en strategie.

Nieuwe samenwerkingen
Nog niet zo lang geleden besloot de Daniel de Hoed kliniek met ons samen te willen werken. Dit familiehuis hoort bij het kankerinstituut van het Erasmus UMC. Maar ook het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam gaat onze Reiki-sessies inroosteren.

In familiehuizen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die langdurig zijn opgenomen in Kinderziekenhuizen. Zo zijn ze dichtbij om een nachtzoen te kunnen geven of om er te zijn als iedere seconde telt. Met onze Reiki-sessies stimuleren wij de ontspanning die zij zo goed kunnen gebruiken.

Aanmelden als vrijwilliger

Wil jij je inzetten voor onze kwetsbare doelgroepen? Voel je je geïnspireerd?

Stuur dan nu een e-mail naar secretariaat@stichtingzoma.nl

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven