Stichting ZoMa – Spread the Love

Stichting ZoMa - spread the Love

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Stichting ZoMa Spread the love: Reiki-sessies voor kwetsbare doelgroepen.

Stichting ZoMa Spread The Love is een vrijwilligersorganisatie die ontspanning en heling biedt door Reiki-sessies te geven aan mensen die dit heel goed kunnen gebruiken, maar die niet de mogelijkheid hebben om op eigen initiatief een behandelaar in te schakelen.

Onze Reiki-stoelsessies worden aangeboden door een team van vrijwilligers, die lid zijn van de ZoMa Community. Alle vrijwilligers hebben ten minste een Reiki-2 certificaat, volgen de opleiding tot Holistisch Therapeut of hebben die inmiddels afgerond. Zo biedt de stichting kwaliteit en heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen.

Missie en doelgroepen
Reiki zien we als helende energie. Het kan ontspannen, kan pijn verlichten en rust geven. Ook kan Reiki het afweersysteem versterken. Juist de mensen in een kwetsbare situatie zijn daar erg bij gebaat. Wij geven onze Reiki-sessies altijd vrijwillig en richten ons op hospices, ziekenhuizen, opvangcentra, blijf-van-mijn-lijfhuizen, zorgcentra of geriatrische instellingen. Reiki is voor iedereen.

Marjolein Berendsen, oprichter en voorzitter van Stichting ZoMa heeft de stichting formeel geregistreerd in september 2019. Het gehele bestuur bestaat uit zeven leden die allen deel uitmaken van de ZoMa community.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven